Dollar is nu Sipho
Hallo,

Kater Dollar die ik gisteren adopteerde is al goed gewoon aan me. ’t Is echt een flèmer. Hij vraagt constant streeltjes en heeft kopjes als ik in zijn kamer ben (hij zit in een aparte kamer voorlopig om hem en mijn bestaande poes op ’t gemak aan elkaar te laten wennen), heeft al een paar keer liggen op mijn schoot slapen. En ’t is een babbelaar… hij maakt constant “mrrrr” en “e” geluidjes en als ik uit de kamer wegga zit hij zielig te miauwen.

Mocht het zijn dat jullie de nieuwe gegevens nog niet doorstuurden naar id chips, ik heb al een nieuwe naam, Sipho (had die naam in een boek gelezen en het betekent “geschenk” in Xhosa (Zuid-Afrika) en hij is echt een kado!).

De foto in bijlage is er eentje van Sipho na 2u bij mij, al volledig op zijn gemakske. Ik zend jullie nog wel foto’s ne keer dat hij uit zijn kamer is en goed geïntegreerd is in het huishouden.