blauwe kruis
Navigatie
Hondenfokkerijen in BelgiŽ, anno 2011

Home
Contactgegevens
Grote Honden
Middelgrote Honden
Kleine Honden
Pubers
Puppies
Katten
Halfwasjes
Kittens
Senioren
Andere dieren
Verloren
Gevonden
Opvoedingslessen
Adoptienieuws
Ons fotohoekje
Steun ons
Evenementen
Huidige acties
Sponsors
Links
Kittens die momenteel in het asiel verblijven


Navigeer hier naar de gewenste pagina
1 2 3 


Ze beginnen terug binnen te sijpelen.Deze kleine, wondermooie, mar o zo vaak ongewenste en gedumpte wezentjes. FrŽle poezenbaby's zullen weer de asielen gaan bevolken. En wij zullen ze weer zo goed mogelijk verzorgen. Bent u op zoek naar een kleine kat? Hou dan onze kittenspagina in de gaten.
Al onze katten,ook kittens ,zijn steriel,getest op het leucose en aids virus, IngeŽnt, ontvlooid, ontwormd en gechipt.
Door een kitten uit het asiel te halen helpt u niet alleen en dier in nood, maar bespaart u ook veel euro's aan dierenartskostenNaam: Oscar, Oreo en Olive
Geslacht: 2 gecastreerde katerkes en 1 gesteriliseerd kattinneke
Ras: Euro
Geboren: 20/08/ 2014
Oscar en zijn zusje en twee broertjes werden gevonden in een kartonnen doos. Onderstussen zitten ze warm en knus en hebben ze eten en speelgoed tot ze een thuis krijgen. Broertje Obie vond reeds een prachtthuis!
Olive is klein maar dapper en heel erg lief als ze er zin in heeft of haar melk wil. Ze staat wel haar mannetje tussen de jongens en ze weten wanneer ze gedaan heeft met spelen.
Oreo is moeiijk te fotograferen, hij zit nooit helemaal stil, maakt de gekste sprongen en is een waaghals die dan verbaasd kijkt over het feit waar hij nu weer beland is. Maar zo zijn de meeste zwart witte nu eenmaal. Echte clowns onder de katten
Wie interesse heeft kan mailen naar

E-mail:magz61@yahoo.com

Naam: max
Geslacht: gecastreerde katerke
Ras: Euro
Geboren: 07/ 2014
Max had een zware verkoudheid toen hij op een avond in het asiel aankwam; hij is nu heel wat beter en eet en speelt dat het een lieve lust is.
Hij houdt van mensenaandacht en ook poezeaandacht.
Nu heeft hij nog wat wateroogjes maar dat gaat met tijd en zalf weg.
Een lief ventje dat zich rap aanpast en helemaal niet schuchter is.

Wie interesse heeft kan mailen naar

E-mail:magz61@yahoo.com

Naam: Lynn
Geslacht: Gesteriliseerd kattinneke
Ras: Euro
Geboren: 06/ 2014
Lieve Lynn werd samen met "halfwasje" Lima gevonden. In tegenstelling tot Lima is Lynn een lieve knuffel, zeer open en speels. Op dit ogenblik heeft ze een tranerig oogje, wegens een kleine verkoudheid, maar daar wordt ze voor behandeld. Dit koddige meidje wordt gegarandeerd je beste compagnontje ooit

Naam: Bonnie
Geslacht: Gesteriliseerd kattinneke
Ras: Euro
Geboren: juli 2014
Bonnie een klein katinnetje dat wat verkouden was toen ze binnenkwam in ons asiel. Nu is ze al heel wat beter, je kan reeds een optie op haar nemen en haar binnenkort meepakken naar huis. Ze is onze ziekenboeg meer dan beu en wil het liefst zo snel mogelijk in een echte thuis wonen

Naam: jake
Geslacht: Gecastreerd katerke
Ras: Euro
Geboren: juli 2014
Jake is piepjong, van juli dit jaar en is een vriendelijk ventje. Jammergenoeg zit hij nu alleen in een kooitje te wachten op een lief iemand die hem mee naar huis neemt.

Naam: Mike
Geslacht: Gecastreerd katerke
Ras: Euro
Geboren: juli 2014
Nog een schuchter tijgertje, onze Mike. Hij babbelt wel al wat met je als je met hem bezig bent; dus uit zijn schelp komt hij zeker en vast. Van midden juli 2014 en al "dakloos", maar niet voor lang hopen we..

Terug naar boven