blauwe kruis
Navigatie
Hondenfokkerijen in BelgiŽ, anno 2011

Home
Contactgegevens
Grote Honden
Middelgrote Honden
Kleine Honden
Pubers
Puppies
Katten
Halfwasjes
Kittens
Senioren
Andere dieren
Verloren
Gevonden
Opvoedingslessen
Adoptienieuws
Ons fotohoekje
Steun ons
Evenementen
Huidige acties
Sponsors
Links
Kittens die momenteel in het asiel verblijven


Navigeer hier naar de gewenste pagina
1 2 


Ze beginnen terug binnen te sijpelen.Deze kleine, wondermooie, mar o zo vaak ongewenste en gedumpte wezentjes. FrŽle poezenbaby's zullen weer de asielen gaan bevolken. En wij zullen ze weer zo goed mogelijk verzorgen. Bent u op zoek naar een kleine kat? Hou dan onze kittenspagina in de gaten.
Al onze katten,ook kittens ,zijn steriel,getest op het leucose en aids virus, IngeŽnt, ontvlooid, ontwormd en gechipt.
Door een kitten uit het asiel te halen helpt u niet alleen en dier in nood, maar bespaart u ook veel euro's aan dierenartskostenNaam: Marissa en Marengo
Geslacht: Gesteriliseerde kattin en gecastreerd katerke
Ras: Euro
Geboren: 2013 en 06/ 2014
Marissa en Marengo, een lieve mama en haar al even lieve kitten.Ze werden samen gevonden en naar het asiel gebracht.Poezanmama Henny toonde weer haar gouden hart en ving dit lieve tweetal op, tot kleine Marengo groot genoeg is, om geadopteerd te worden. Liefst zou hij samen blijven met zijn mama, want hun band is enorm sterk

Kleine Marengo is nog te jong om geadopteerd te worden,,maar wie reeds inetresse heeft kan bellen naar Henny op het nummer:0473258348

Naam: Alyssa en Allegra
Geslacht: Gesteriliseerde kattinnekes
Ras: Euro
Geboren: 06/ 2014
Deze twee meisjes hebben het vertrouwen in de mensen een beetje verloren.Maar hoe kan het ook anders als je baasjes je niet meer willen en je gedumpt wordt. Allegra is de nieuwsgierigste van beide twijfelt of ze je zal vertrouwen maar haar niewusgierigheid neemt altijd de bovenhand.Ze verstopt zich zeker niet.
Alyssa kan je makkelijk pakken,maar verstopt zich wel graag. Als je haar kan overtuigen en dan lukt zeker geniet ze in je armen van de aandacht.
Met wat liefde en geduld worden het prachtige dames die zeker ook een kans verdienen. Honden zijn wel niet hun favoriete huisdieren en ze geven de voorkeur aan grote rustige kinderen. Ze zijn reeds gesteriliseerd en vrij ter adoptie.

Wie interesse heeft kan mailen naar

E-mail:fd670474@skynet.be

Naam: Mowgli, Mitch en Manon
Geslacht: 2 gecastreerde katerkes en 1 gesteriliseerd kattinneke
Ras: Euro
Geboren: 27 juli 2014
Mitch en Mowgli vonden het de eerste dagen in huis absoluut niet tof. Ze lagen constant in hun kattebak en wilden niks van ons weten. Ik vraag me dan altijd af wat mensen toch gedaan hebben met die beestjes. Ze waren niks gewoon ook niet knuffelen. Maar ondertussen genieten ze volop van de dekentjes en kussentjes en mandjes. Miauwen af en toe voor een knuffel en weten waar hun bakje staat.
Het is een plezier om ze te zien rollebollen over de vloer met de andere kittens.
Wie ook van hen wil genieten mag zeker mailen om ze nu al te reserveren.
Manon woog 318gr toen ze samen met haar zusje bij mij kwam.
Door hun elke 4 uur kittenmelk te geven zijn het flinke meisjes geworden die de wereld nu willen ontdekken. Manon is aanhankelijk lief en sociaal.
Opgevoed door mensen dat merk je en dan nog in een druk gezin met 4 kinderen een hond en andere katten.
Dus wie haar een warm thuis wil geven mailen maar.

Wie interesse heeft kan mailen naar

E-mail:fd670474@skynet.be

Terug naar boven