blauwe kruis
Navigatie
Hondenfokkerijen in BelgiŽ, anno 2011

Home
Contactgegevens
Grote Honden
Middelgrote Honden
Kleine Honden
Pubers
Puppies
Katten
Halfwasjes
Kittens
Senioren
Andere dieren
Verloren
Gevonden
Opvoedingslessen
Adoptienieuws
Ons fotohoekje
Steun ons
Evenementen
Huidige acties
Sponsors
Links
Kittens die momenteel in het asiel verblijven


Navigeer hier naar de gewenste pagina
1 2 


Ze beginnen terug binnen te sijpelen.Deze kleine, wondermooie, mar o zo vaak ongewenste en gedumpte wezentjes. FrŽle poezenbaby's zullen weer de asielen gaan bevolken. En wij zullen ze weer zo goed mogelijk verzorgen. Bent u op zoek naar een kleine kat? Hou dan onze kittenspagina in de gaten.
Al onze katten,ook kittens ,zijn steriel,getest op het leucose en aids virus, IngeŽnt, ontvlooid, ontwormd en gechipt.
Door een kitten uit het asiel te halen helpt u niet alleen en dier in nood, maar bespaart u ook veel euro's aan dierenartskostenNaam: Alvin, Afie, Alexia en Allie
Geslacht: 2 katerkes en 2 kattinnekes
Ras: Euro
Geboren: mei 2014
Alvin en zijn broertje en zusjes zijn bijna een maandje oud(van mei '14). Ze eten goed maar zijn nu nog wat mager. Ze moeten zeker nog in de opvang blijven tot midden juli. Je kan ze wel al komen bezoeken. Wie interesse heeft, kan een mail sturen ,om de adoptie te bespreken en een bezoekje te brengen aan deze lieverds.


E-mail:MaggieZ

Naam: Lennox , Lucky en Lion
Geslacht: katerkes
Ras: Euro
Geboren: 27 en 15 april 2014
Twee prachtige zwarte meisjes met lichte tekening in hun vacht. Zusje Lemoni heeft al een thuis gevonden. Lennox is een lieve aaibare vent vol energie.Hij kan heerlijk in een mandje liggen snoezen maar als hij wakker is ,is elk pluisje onveilig .Binnen een week of twee na casstratie is hij vrij voor adoptie.
Lucky is lief en rustig en ligt graag bij je te spinnen.Is geboren met een navelbreuk maar dit komt in orde tijdens castratie. Een aanrader voor wie een sociaal kitten een mandje voor altijd wil geven.
Een echte teddybeer,gered door lieve mensen die hem dicht bij een gracht vonden. Hij is lief speels en te nieuwsgierig om bang te zijn.
Wie interesse heeft kan mailen naar

E-mail:Perard Nathalie

Naam: Toby
Geslacht: gecastreerd katerke
Ras: Euro
Geboren: mei 2014
Nog zo klein en al op de dool. Het lot van Toby en zoveel andere poezen. Nog steeds het resulmtaat van onbezonnen nestjes en niet gesteriliseerde poezen. Sowieso zal kleine Toby geen ongewenste zwangerschappen meer kunnen veroorzaken. Ondertussen hij gecastreerd, ingeŽnt,getest op leucose en AIDS en dan gaan we op zoek naar een fijne thuis, voor dit manneke

Terug naar boven