Darko

We stellen het met zijn drietjes zeer goed! Vorige week was een topweek voor hem met de eerste sneeuw.

Ik betwijfel of hij al veel sneeuw heeft gezien in zijn leven. Het leek een heuse ontdekking voor hem, in de meest positieve zin van het woord! Crossen, springen, sneeuw pakken, graven,… en daarna, slapen, slapen, slapen!

Ook wandelen in de sneeuw vindt hij super om te doen. Dan springt hij een eindje vooruit en dan ploft hij zijn twee voorpoten in een hoop sneeuw of hij verdwijnt er zelfs helemaal in. We hebben hier serieus wat gelachen en plezier beleefd aan zijn vreugde!

Tussen Kerst en nieuw zijn we een weekje naar de ardennen geweest met hem. We huurden er een caravan en gingen volle dagen wandelen. In het begin toch wat voorzichtig (zijn pootje in gedachten houdend), maar die zorg bleek al snel onnodig. Hij deed het fantastisch! Bos in, bos uit, slijkhoop in, slijkhoop uit, de caravan zo vuil mogelijk maken,… Hij is zelfs per ongeluk een klein stukje gaan zwemmen. Best dat we een grote handdoek bij ons hadden, want het was toch wel net iets te koud. Hij kwam zelf meteen de handdoek inlopen. Slapen in de caravan ging perfect! Hij ging op zijn kussen liggen en kwam de slaapkamer niet in. Ook op restaurant is hij een parel. Hij gaat rustig liggen, drinkt water en kijkt niet om naar anderen, zelfs niet naar honden (buiten wel natuurlijk, maar daar lukt het elke dag beter en beter). We geven ook telkens aan iedereen mee dat ze hem gerust moeten laten. Want, mochten we telkens geld vragen voor al die keren dat mensen vragen om hem te mogen strelen, dan waren we nu steenrijk.

Ik hoop dat de hondjes die nu bij jullie verblijven snel een eigen huisje kunnen vinden.

Nogmaals bedankt voor al jullie goede zorgen aan al deze diertjes.

Lieve groetjes,

Jolien, Pieter en Darko!