Lopen voor het asiel – 22 september 2018

Op 22 september vanaf 20 uur vindt weer de Ostend Night Run plaats. Je kunt het Blauwe Kruis van de Kust steunen door mee te lopen voor het asiel en/of een van onze lopers te sponsoren. We sparen voor een nieuw en beter poezenpaleis!

een woordje uitleg over hoe dit in zijn werk gaat.

Eerst en vooral moet je je registreren als deelnemer aan onze sponsorloop “lopen voor het asiel’ tijdens de Ostend Night Run. Dat gebeurt in twee stappen.

1.Ga naar de website www.lopenvoorhetasiel.be Daar vind je een formulier waar je je gegevens kan invullen en een foto kan uploaden. Nu ben je bij ons ingeschreven als loper voor het Blauwe Kruis van de Kust maar nog niet voor de Night Run zelf.

2. Registreren voor de Night Run kan simpelweg via de website www.ostendnightrun.be. Hier kies je eerst de afstand die je wil lopen en dan schrijf je je in. 

De Ostend Night Run maakt gebruik van het online platform Star-Tracking voor de inschrijvingen. Heb je al deelgenomen aan een sportevenement dat ondersteund werd door Star-Tracking dan heb je een account en kun je meteen inloggen. Heb je dat nog niet dan kun je er een aanmaken op de inschrijvingspagina. Het inschrijvingsgeld dien je online bij inschrijving te betalen.

Hoe bijdragen aan het asiel?

Nu kun je op zoek gaan naar sponsors. Spreek vrienden, buren, familie, winkels en andere gelegenheden waar je vaak komt aan om jou te sponsoren ten voordele van het asiel. 

Sponsors kunnen een bedrag naar keuze overschrijven op de rekening van het Blauwe Kruis van de Kust: BE96 3840 4306 0105 met de vermelding “Night Run” + jouw naam. 

Wij kijken dagelijks wat er gestort werd en houden dit bij op de website www.lopenvoorhetasiel.be Onder jouw foto staat hoeveel je al hebt ingezameld en dankzij wie. 

Wie €40 of meer stort, zal begin 2019 een fiscaal attest krijgen. Krijg je een bedrag in cash dan kun je dat afgeven in de bureau van het asiel zodat wij het kunnen inschrijven als gift of je kan het zelf overschrijven met de juiste vermelding.

Wij zullen contact houden met jou voor alle verdere afspraken en om je T-shirt maat te vragen. Wij geven immers aan iedereen die loopt voor het asiel een sportshirt met ons logo er op.