Melvin

Een jaar geleden adopteerde ik MELVIN, een supermooie maar ohzo gestresseerde kater.  We moesten allebei even wennen, hij net iets langer dan ik. Overduidelijk maakte Melvin in een vorig leven verschrikkelijke dingen mee. Zo leefde hij de eerste 6 weken onder de zetel, sloop schichtig door het huis, maar vond wel onmiddellijk zijn kattenbak, gelukkig!

Klaarblijkelijk was zijn vorig leven te traumatisch om volledig achter zich te laten want hij is nog steeds geen schoot- en knuffelkat, maar hij laat zich nu wel al strelen en loopt al spinnend rond. En dat klinkt als muziek als ik thuis kom van het werk.

Ik ben blij dat ik Melvin heb kunnen adopteren, maar heb wel geduld moeten hebben en dat loont, getuige de foto’s van een gelukkige kater !

Dus aan iedereen die erover denkt om een dier ‘cadeau te doen’ voor nieuwjaar… denk even goed na. Een poes kan gemakkelijk 15 jaar of ouder worden en ja, ze krabben al eens aan je nieuwe zetel en ja, als je op reis gaat moet er een oplossing worden gezocht, maar het belangrijkste is dat zij volledig van ons afhankelijk zijn. Zij geven ons hun onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen. Laat het wederzijds zijn voor je eraan denkt een dier in huis te halen.

Een fijne 2019 aan iedereen bij het Blauwe Kruis van de kust !

Met vriendelijke groeten,

Nadia Van Wynsberghe