Amira

Amira

Amira is een jonge, tijger-witte kattin geboren op 01/04/2018 (schatting). Ze werd, samen met haar huisgenoot Ella, voor onze poort achtergelaten door haar vorige eigenaar.

Amira is sociaal en aanhankelijk van karakter. Ze krijgt dan ook zeer graag een streeltje over haar hoofd en kan genieten van samen languit in de zetel liggen. Echter is ze heel onzeker van aard en kan ze in het begin terughoudend reageren ten opzichte van mensen. Verstoppertje spelen kan ze in het begin als de beste. Deze lieve meid zal dus voldoende tijd en ruimte nodige hebben om haar aan te passen aan een nieuwe omgeving. Vertrouwen is dus een zeer belangrijk begrip bij Amira. Eens ze vertrouwen heeft gevonden in haar omgeving en eigenaars zal ze openbloeien tot een speelse, lieve huiskat.

Amira is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen onder 18 jaar) aanwezig zijn. Daarnaast zou ze ook graag over de mogelijkheid beschikken om beperkt naar buiten te kunnen om even de beentjes te strekken en een frisse neus op te halen. Dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer/terras.