Arya

Arya

Arya is tricolor kattin geboren op 17/05/2021 (schatting) en is door bezorgde mensen binnengebracht in ons dierenasiel.

Bij binnenkomst wisten haar vinders ons te vertellen dat ze geen staart meer had. Al snel werd duidelijk dat Arya wel degelijk nog een staart had, maar dat er nog maar een klein stukje hiervan overschoot die volledig afgestorven was. Hierdoor heeft ze al op jonge leeftijd een zeer ingrijpende operatie nodig gehad. Ze ondervindt hiervan geen last en nu ze dit allemaal achter de rug heeft, is Arya klaar voor haar nieuwe thuis.

Arya is in het begin onzeker, maar eenmaal ze zich op haar gemak voelt, bloeit ze open tot een aanhankelijke speelvogel die heel duidelijk knuffels komt vragen als ze hier nood aan heeft. Ze is zeer aanwezig in huis en is niet graag alleen. Bijgevolg zoekt Arya een thuis bij mensen die vaak thuis zijn.

Arya zoekt een warme thuis zonder de aanwezigheid van jonge kinderen. Dit doordat ze tijdens het spelen haar nagels durft gebruiken en haar grenzen niet altijd kent. Ze kan bij een jong soortgenootje geplaatst worden, maar het is belangrijk dat de andere kat haar gedrag begrijpt en zichzelf niet opdringt.

Bij interesse kan er gemaild worden naar carlier.naomi99@gmail.com