Coco

Coco

Coco is een oudere, ros-witte kater geboren op 01/01/2010 (schatting). Hij werd door een bezorgde zwerfkattenorganisatie bij ons binnen gebracht nadat hij buiten werd gedumpt door zijn vorige eigenaar.

Coco is een sociale kater die graag in de buurt is van mensen en graag aandacht krijgt in de vorm van streeltjes en knuffels. In het begin reageert hij zeer terughoudend en bang ten opzichte van mensen, deze lieverd heeft duidelijk heel wat slechts meegemaakt in zijn vorige thuis. Coco heeft dus tijd en ruimte nodig om zich op zijn gemak te voelen in zijn nieuwe thuis en bij zijn toekomstige eigenaars. Door zijn leeftijd is hij rustig van aard en kan hij niet goed om met grote drukte. Een thuis waar hij rustig kan genieten van een lekker potje eten, een dutje in de zetel en tonnen vol aandacht is voor hem ideaal.

Coco is op zoek naar een rustige, warme thuis waar geen kinderen (personen onder 18 jaar) en/of andere huisdieren  aanwezig zijn. Hij moet over de mogelijkheid beschikken om vrij naar buiten te kunnen aangezien hij dit altijd gewoon is geweest. Dit in de vorm van een tuin, een koer of terras zal voor deze grote jongen niet voldoende zijn.

Belangrijk: Coco werd volledig klinisch onderzocht door onze dierenarts. Omwille van zijn oudere leeftijd werd er ook een bloedonderzoek en een urineonderzoek gedaan, wat volledig in orde was naar zijn leeftijdsnormen toe. Coco dient op dit moment geen aangepaste voeding, noch medicatie te krijgen.