Fran

Fran

Fran is een oudere, Perzische colourpoint kattin geboren op 26/04/2015 (exacte leeftijd en zonder stamboom). Ze werd door bezorgde mensen van straat gehaald en bij ons dierenasiel binnengebracht.

Fran is heel sociaal en aanhankelijk naar mensen toe. Deze langharige knuffelbeer heeft niets liever dan aandacht en wil altijd in je buurt zijn. Samen gezellig in de zetel liggen een dutje doen en verstoppen in kartonnen dozen, zijn één van haar favoriete bezigheden. Ondanks haar oudere leeftijd kan Fran nog enorm genieten van wat speeltijd en komt er soms een echte speelvogel in haar naar boven.

Fran is op zoek naar een warme thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een tuin. Ze is niet gesteld op het gezelschap van andere huisdieren, zoals honden en katten. Een plekje waar ze alle aandacht voor zich heeft, is voor haar de beste plek. Het is niet geweten of Fran met kinderen overweg kan, met andere woorden dit zal getest moeten worden met behulp van een bezoek aan ons dierenasiel.

Belangrijk: Fran heeft last van een tandvleesontsteking. Haar tanden werden reeds gereinigd en momenteel krijgt ze hiervoor geen medicatie en/of aangepaste voeding. Maar dit dient uiteraard goed opgevolgd te worden door de nieuwe eigenaars.