Jules

Jules

Jules is een sociale kater van ongeveer 6-7 jaar (schatting). Hij werd gewond en ziek binnengebracht in ons asiel maar is nu klaar om op zoek te gaan naar een thuis. Jules is zachtaardig van karakter en sociaal naar mensen toe. Omwille van deze reden verwachten wij dat hij kan leven in een gezin met kinderen maar dit zal getest moeten worden bij bezoek.  Ook is deze lieve jongen een echt babbelaar en zal vocaal laten blijken als hij knuffels wil. Jules toont interesse in andere katten maar is ook zelfstandig. Hij kan dus geplaatst worden als gezelschap voor een andere kat maar een soortgenootje is geen noodzaak.

Jules is over het algemeen rustig van karakter maar heeft zeker ook nog nood aan speelmomentjes. Ook is het belangrijk dat Jules de mogelijkheid heeft om vrij naar buiten te gaan, dit onder de vorm van een tuin. Een terras of koer zal niet voldoende zijn voor hem.

Belangrijk! Jules heeft last van een chronische vorm van niesziekte. Hierdoor snuift zijn neus lichtjes en is hij gevoeliger dan andere katten om te hervallen.