Lotus

Lotus

Lotus is een oudere, zwart-witte kattin geboren op 01/01/2013 (schatting). Ze werd buiten achtergelaten door haar vorige eigenaars en kwam uiteindelijk bij ons terecht. Lotus was in het begin enorm onder de indruk van haar nieuwe omgeving en moeilijk te benaderen. Ondertussen heeft ze zich aangepast en kan ze al genieten van wat aaitjes. Lotus is zeker ook te verleiden met een snoepje. Het is wel zeer belangrijk om haar steeds voorzichtig te benaderen gezien Lotus deels blind is. Als ze schrikt zal ze uithalen.

Lotus is op zoek naar een rustige thuis met eigenaars die beschikken over de nodige hoeveelheid geduld en ervaring met katten. Ze zal tijd en ruimte nodig hebben om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving. Graag zou Lotus in haar nieuwe thuis over de mogelijkheid beschikken om beperkt naar buiten te kunnen (dit in de vorm van een afgesloten tuin/terras/koer). Lotus tolereert geen soortgenoten en honden, ook kinderen zijn haar ding niet.

Opgelet: Lotus heeft omwille van haar oudere leeftijd een verminderd zicht, dit is de reden waarom een beperkte, afgesloten toegang tot buiten nodig is.