Mali

Mali

Mali is een jonge, zwart-witte kattin geboren op 01/05/2018 (schatting). Mali heeft, samen met haar huisgenoten Salsa en Mena, geen goed verleden achter de rug en is nu op zoek naar haar gouden mandje, waar ze alle nodige aandacht en liefde krijgt.

Mali is zeer onzeker en heel snel onder de indruk van de kleinste verandering in haar omgeving. Ze reageert dan angstig, paniekerig en terughoudend ten opzichte van vreemden. Ze kijkt dus eerst liever de kat uit de boom vooraleer ze stappen onderneemt. Al een geluk is Mali te overhalen met wat snoepjes en speelgoed en durft ze dan stap voor stap toenadering zoeken. Eens Mali voldoende vertrouwen heeft gevonden in haar omgeving bloeit ze open tot een lieve, aanhankelijke en speelse huiskat. Ze kan enorm genieten van een streel en wat knuffeltijd samen. Mali is nog jong en bijgevolg zeer actief van aard. rondrennen en klimmen doet ze als de beste en daar moet haar omgeving ook mee om kunnen.

Mali is op zoek naar een rustige, warme thuis zonder de aanwezigheid van honden en/of kinderen (personen onder 18 jaar). Daarnaast gaat Mali graag op verkenning buiten en doet ze niets liever dan met alles spelen. Van blaadjes tot steentjes en van veertjes tot stokjes. Een zeer ruime, ingerichte koer of een tuin is dus noodzakelijk in haar nieuwe thuis. Ze is altijd gewoon geweest om met andere katten samen te leven en heeft ook niets liever dan sociaal contact met hen. Samen spelen, samen slapen, samen snoepjes krijgen, noem maar op. Daarom zou Mali ook graag een jong, speels en sociaal soortgenootje wensen waarmee ze samen kattenkwaad kan uithalen. Wel opgelet, ze kent soms geen grenzen en gaat dan wat te ver in haar spel. Het is dus belangrijk dat de andere kat ook gewoon is om met andere katten samen te leven op een katvriendelijke manier.