Merida

Merida

GEADOPTEERD

 

Met heel veel trots kunnen wij vier uitzonderlijke kittens voorstellen. Deze 4 zijn geboren rond 1 september 2019 en zijn gesteriliseerd/gecastreerd, gevaccineerd en  gechipt op 15/11/2019. Zij zijn op 12 september in ons gezin ondergebracht en zijn sinds dat moment vertroeteld geweest door onze 2 kindjes (5,5 jaar en 7 jaar). Ook kennismaking met de hond (golden retriever) verliep heel vlot. Daarnaast zijn ze ook het normale gezinsleven gewoon en hebben geen schrik voor de geluiden (stofzuiger, haardroger, speelgoed kids…) en de drukte die bij een gezinsleven hoort. Deze 4 zijn stuk voor stuk heel kindvriendelijk en gebruiken geen tot bijna geen klauwtjes wanneer de kinderen met hen spelen. Uiteraard zijn ze alle vier toch uniek en hebben hun eigen karaktertje. Ik stel ze graag aan je voor:

Merida heeft ons hart gestolen. Ze is het meest stabiele katje uit het nest. Blaast niet als de hond blaft, maar blijft rustig zitten zonder paniek-reactie. Ze gaat uitzonderlijk goed om met de kinderen en is helemaal op hen gericht. Ze houdt van jou met alles wat ze heeft. Ligt gelukzalig ronkend op jouw schoot te slapen als je aan de bureau zit te werken of in de zetel zit.

Merida wordt liever niet geplaatst bij andere katten omdat ze zich naar de groep onderdanig opstelt. Ze zal steeds als laatste eten en onmiddellijk plaats maken als haar zusjes of broertje naar het eten toekomen.