Naila

Naila
Naila is een grijs-witte kattin van ongeveer 6 jaar (schatting) oud. Ze werd gewond binnengebracht met haar 3 kittens en was in het begin enorm angstig. Nu ze terug wat meer vertrouwen heeft gevonden en haar kittens geplaatst zijn, is ook Naila op zoek naar een nieuwe thuis.
Wat Naila precies heeft meegemaakt, weten we niet maar het is duidelijk dat ze tijd nodig heeft om ze zich veilig te voelen bij nieuwe personen. Wij zijn daarom op zoek naar rustige mensen die ervaring hebben met schuwere katten. Eens ze zich veilig voelt, bloeit ze open tot een speelse kattin die kan genieten van gezelschap en knuffels. Naila is ook een babbelaar en zal vocaal laten weten wanneer ze iets nodig heeft.
Naila verblijft momenteel alleen in opvang en het is dus (voorlopig) niet geweten of ze overweg kan met soortgenootjes. Bijgevolg wordt ze enkel in een thuis geplaats waar geen andere huisdieren aanwezig zijn, zeker geen honden. Wegens een oud letsel ter hoogte van haar achterpoot wordt Naila geplaatst als binnenkat of in een thuis met een afgesloten koer/terras. Wegens haar schuwere aard wordt ze niet bij kinderen geplaatst.
Lieve Naila zoekt een thuis waar ze heerlijk kan rondlopen en spelen, de buren bespieden van achter het raam en getrakteerd wordt op een lekker hapje. Maar ook een thuis waar ze gezellig naast haar eigenaars van gezelschap en knuffels kan genieten.
Wie interesse heeft kan een aanvraag doen via deze link:
https://www.hetblauwekruiskust.be/info-katten/