Narah

Narah

Narah is een zwart-witte kattin geboren op 01/01/2016 (schatting). Ze werd door bezorgde mensen gevonden en bij ons dierenasiel binnengebracht.

Narah is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe en kan enorm genieten van aandacht als ze dit zelf vraagt. Echter heeft ze een eigen karakter en laat ze ook weten wanneer ze geen zin heeft in aandacht. Het is dus van belang om haar lichaamstaal te lezen en steeds op een juiste manier te reageren. Indien niet, kan en zal ze negatief reageren (uithalen, bijten, blazen en grommen). Daarnaast is Narah zelfstandig van aard en vindt ze het leuk om haar eigen ding te doen. Buiten de beentjes strekken, spelen, buikje vol eten, alles wat een kat maar wil doen. Omwille van haar karakter wordt Narah niet als eerste kat geplaatst.

Narah is op zoek naar een warme thuis zonder de aanwezigheid van kinderen (personen onder 18 jaar) en andere huisdieren (noch hond, noch kat). Ze is altijd gewoon geweest om naar buiten te kunnen en wordt dus ook enkel geplaatst in een thuis waar ze over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te gaan. Dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal niet voldoende zijn.