Noppes

Noppes

GEADOPTEERD

 

Naam: Noppes
Geboortedatum: 08.04.2019
Geslacht: kater (gecastreerd)

Noppes kwam als jong kitten binnen in het asiel. Hij was ontzettend bang en geen menselijk contact gewend. Na wekenlang zich te verstoppen bij het pleeggezin, begon hij eindelijk open te bloeien. Hij is een nieuwsgierig, speels katertje en dit heeft hem erg op weg geholpen.

Nu is Noppes een flinke lieve kater en klaar voor adoptie. Hij is naar vreemden toe schuw, en hij heeft tijd nodig om een band met je op te bouwen. Tijd nemen voor een dagelijks voermoment en samen spelen (jagen vindt hij geweldig) zal hier ontzettend bij helpen. Bij zijn opvanggezin spint hij luidruchtig als het etenstijd is, geeft hij kopjes en mag je hem aaien. Hij rent niet meer in paniek weg bij elke beweging en komt ontspannen bij je in de buurt liggen als je met iets bezig bent. Een echte schootkat is hij (nog) niet.

Hij gaat heel vriendelijk om met ons andere katten (2 oudere poezen en 1 kater), al is hij wel nog heel speels met momenten. Hij is rustige honden die hem negeren gewend. Een rustige thuis met een sociale poezenvriend(in) waar hij tijd en ruimte krijgt om verder open te bloeien zou geweldig zijn.