Rocky en Rambo

Rocky en Rambo

GEADOPTEERD

 

Hallo, wij zijn de broertjes Rocky en Rambo. We zijn 2 stoere katertjes met veel pit. Wij houden ervan om samen te spelen, vechten en ravotten. Wij hangen enorm aan elkaar en willen daarom samen blijven. Rocky maakt veel kabaal wanneer we spelen en ook zomaar loopt hij te piepen… Hij houdt ervan om zelf op je schoot te komen liggen wanneer hij moe wordt, hij spint dan en wil dan knuffelen. Wel belangrijk: wanneer hij dat wil! Als hij opgepakt wordt wanneer hij daar geen zin in heeft kan hij enorm piepen en soms zijn nageltjes gebruiken om weg te geraken. Maar al bij al is het een echt lieverdje.

Rambo is een katertje dat zich niet laat doen door zijn broertje. We zijn aan elkaar gewaagd. Rambo kan je opnemen wanneer je wil en komt ook wat meer knuffelen dan zijn broertje. Hij nestelt zich graag in je nek en kan dan spinnen als de beste. We zijn alle twee actieve katertjes die wel wat plaats nodig hebben om ons uit te leven. We zijn binnengebracht vol luizen en enorm schuw. Blazen en uithalen… We hebben een enorme weg afgelegd en ongelooflijk hoe we nu open gebloeid zijn en het vertrouwen in de mens aan het winnen zijn… Geef ons wat tijd om je te leren kennen en je te vertrouwen en dan worden we je hartendiefjes.

Wij zijn alle twee volledig in orde en klaar voor vertrek. We zijn ongeveer 11 weekjes. Met honden hebben we geen ervaring, met andere katjes wel. Kleine kindjes zijn misschien wat moeilijk voor ons omdat die ons graag constant willen opnemen ( wat begrijpelijk is) maar niet echt aangewezen is bij ons. Toch zeker niet in het begin. We moeten wat tijd krijgen om ons op ons gemak te voelen in onze nieuwe thuis want we zijn toch nog een beetje bang.

Rocky en Rambo verblijven niet in het asiel. Wie interesse heeft kan mailen naar verhaegheruth@outlook.com.