Theon

Theon

Theon is een lieve, zwartbruine kater geboren op 01/08/2014 (schatting). Hij werd door bezorgde mensen gevonden en bij ons dierenasiel binnengebracht.

Theon is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe en komt graag zijn portie aandacht vragen. Waar jij bent, zal Theon ook zijn. De term knuffelbeer past dan ook volledig bij hem: op de schoot zitten en aaitjes krijgen, is één van zijn favoriete bezigheden. Theon is al wat van leeftijd en bijgevolg rustig van aard. Echter heeft hij, zoals elke kat, ook nog zijn speelse momenten en kan hij dan zeer uitbundig zijn.

Theon is op zoek naar een warme thuis waar hij over de mogelijkheid beschikt om vrij naar buiten te gaan. Dit in de vorm van een tuin. Een koer of terras zal voor deze jongen niet voldoende zijn. Het is niet geweten of Theon met kinderen overweg kan, met andere woorden dit zal getest moeten worden met behulp van een bezoek aan ons dierenasiel.

Belangrijk: Theon krijgt strikt hypoallergene voeding (Z/D of D/D) wegens een voedselallergie. Daarnaast heeft hij last van entropion op beide oogleden. Het rechter oog werd reeds door ons gecorrigeerd. Op dit moment heeft hij geen last op zijn linker oog, maar dit zal in de toekomst ook moeten gecorrigeerd worden.