Vasile

Vasile

Vasile is een zwart-witte kater geschat op 6 jaar. Hij is sociaal naar mensen toe en kan enorm genieten van knuffels en gezelschap maar hij heeft zeker ook zijn grenzen. Vasile is ook nog zeer speels en zal in zijn toekomstige thuis dus genoeg ruimte nodig hebben om zijn energie kwijt te raken. Ook is deze lieve jongen zeer geïnteresseerd in soortgenootjes maar respecteert niet altijd hun grenzen. Hij kan dus geplaatst worden als gezelschap voor een jonge speelse kat maar enkel als deze kat reeds heeft samengeleefd met andere katten die zeer actief waren. Vasile kan ook alleen geplaatst worden maar dan dient er wel  regelmatig iemand thuis te zijn om hem gezelschap te houden.

Gezien Vasile heel actief is, is het ook belangrijk dat hij de mogelijkheid heeft om buiten op verkenning te gaan. Een koer of terras zal voor hem niet voldoende zijn. Het is niet geweten hoe Vasile reageert op kinderen. Maw dit zal getest moeten worden bij bezoek. Vasile wordt niet geplaatst bij honden.

Belangrijk! Vasile heeft last van een lichte vorm van chronische tandvleesontsteking. Het kan dat hij hier in periode van stress last van heeft en voor behandeld moet worden.