Whoopi

Whoopi

Hallo, ik ben Whoopi!

Toen ik 9 weken oud was zag een vriendelijke dame mij een beetje verloren rondlopen. Ze wou mij helpen door wat korreltjes aan te bieden maar dit liep verkeerd.
Ik verslikte mij en kreeg geen lucht meer dus werd ik met spoed naar de dierenarts gebracht. Gelukkig kon de dierenarts mij helpen en werd ik naar een opvanggezin gebracht voor observatie.
Dit was nieuw voor mij, een warm huisje waar ik geen honger moest lijden maar die mensen vond ik maar niets. Ondertussen zijn we een paar maanden verder en nu blijkt dat die mensen toch niet zo slecht zijn. Bij drukte blijf ik liever wat op afstand maar wanneer ze rustig naar mij toekomen kan ik toch genieten van de aaitjes. Ze zeggen mij steeds dat ik super zacht ben!
Jammer genoeg blijkt wel dat ik geen korreltjes kan eten. Daarom geven mijn bediendes mij enkel mousse voeding. Ze zeggen ook dat ik daarom steeds binnen zal moeten blijven.
Met soortgenootjes speel ik graag maar zij zullen natuurlijk wel dezelfde voeding moeten krijgen als ik.
Ik zoek nu een huisje zonder kleine kinderen waar ik kan blijven voor de rest van mijn leven. Verder zoek ik rustige en geduldige bediendes.

Geboortedatum: 15/06/2019