Xena

Xena

GEADOPTEERD

Met heel veel trots kunnen wij vier uitzonderlijke kittens voorstellen.Deze 4 zijn geboren rond 1 september 2019 en zijn gesteriliseerd/gecastreerd, gevaccineerd en  gechipt op 15/11/2019. Zij zijn op 12 september in ons gezin ondergebracht en zijn sinds dat moment vertroeteld geweest door onze 2 kindjes (5,5 jaar en 7 jaar). Ook kennismaking met de hond (golden retriever) verliep heel vlot. Daarnaast zijn ze ook het normale gezinsleven gewoon en hebben geen schrik voor de geluiden (stofzuiger, haardroger, speelgoed kids…) en de drukte die bij een gezinsleven hoort. Deze 4 zijn stuk voor stuk heel kindvriendelijk en gebruiken geen tot bijna geen klauwtjes wanneer de kinderen met hen spelen. Uiteraard zijn ze alle vier toch uniek en hebben hun eigen karaktertje. Ik stel ze graag aan je voor:

Xena gaat het liefst van al op zoek naar vliegen en spinnetjes. Ze is heel speels en nieuwsgierig, een echte avonturier!

Maar ze komt erg graag op jouw schoot bekomen van haar avonturen. Ze is aanhankelijk en geduldig. Ook al zou ze liever dat pluisje dat naar beneden dwarrelt gaan vangen, ze laat het zonder probleem toe dat je haar eerst even knuffelt.