Yenna

Yenna

Yenna is een jonge, tijger kattin geboren op 01/12/2017 (schatting). Ze werd door bezorgde mensen binnen gebracht nadat ze er enkele weken vast zat op een terras.

Yenna is sociaal en aanhankelijk naar mensen toe en vertoeft graag in je buurt. Ze komt dan tussen je benen vleien en krijgt graag aandacht in de vorm van streeltjes. Echter, kan ze negatief (grommen, blazen en uithalen) reageren wanneer ze zich bedreigd voelt. Dit meestal door de aanwezigheid van andere katten en/of honden of als ze verschiet van bepaalde handelingen. Met de nodige aanpassingstijd, in een voor haar ideale omgeving en bij het correct aflezen van haar lichaamstaal, zal ze dergelijke gedragingen nauwelijks tot niet vertonen. Al snel zal ze openbloeien tot een lieve, aanhankelijke en speelse huiskat.

Yenna is op zoek naar een rustige, warme thuis zonder de aanwezigheid van andere huisdieren (noch hond, noch kat) en/of kinderen (personen onder 18 jaar). Daarnaast zou ze graag over de mogelijkheid beschikken om naar buiten te kunnen, dit in de vorm van een ruime, katvriendelijke koer en/of tuin.