Rebel Sherlock

In bijlage enkele foto’s van Rebel, bij ons heeft hij de naam Sherlock gekregen. Zaterdag 07/04 was hij precies 8 weken bij ons.

Zoals jullie hadden aangegeven was hij een zeer schuw katje, Bij toenadering en als hij zich bedreigd voelde haalde hij uit met z’n scherpe klauwen. Dit gedrag heeft zo’n 2 à 3 weken aangehouden waarbij er bij ons twijfel ontstond dat dit wel zou goed komen.

Doch wilden we de moed niet opgeven en na de 4de week zagen we een opmerkelijke verbetering. Voorzichtig konden we hem aaien maar enkel en alleen op zijn stoel onder de tafel, zijn veilige haven.

We zijn nu 8 weken verder en we hebben duidelijk het vertrouwen gewonnen! Bij het aaien begint hij nu ook te spinnen, een gevoel dat hij zich op zijn gemak en veilig voelt! Hij loopt al rond in huis, komt steeds naar de keuken als wij er aanwezig zijn, als we ‘s avonds in de zetel zitten komt hij bij ons op de zetel gesprongen, helaas nog niet op onze schoot.

Sherlock is een zeer lieve poes die graag overal streeltjes krijgt en zelfs op zijn buik. Hem opnemen om te knuffelen is echter nog uitgesloten maar dat komt wel goed! Sherlock heeft het echt naar zijn zin hier bij ons en wij zijn heel blij dat we hem een mooie thuis kunnen geven.

Vele groetjes van Sherlock, Geert & Inge